В момента е: Пон Яну 27, 2020 1:58 pm

Въпреки, че администраторите и модераторите на този форум ще се опитат да премахнат или да променят възмжно най-бързо всеки материал, носещ вреда, невъзможно е да бъдат прегледани всички съобщения. Вие разбирате, че всички съобщения на тези форуми изразяват личното мнение на съответните им автори, а не на администраторите, модераторите или уебмастъра (като изключим съобщенията, пуснати от тези хора), и следователно те не носят никаква отговорност.

Приемате се да не пишете никакъв груб, неприличен, вулгарен, заплашителен, сексуално-ориентиран или всякакъв друг материал, който нарушава законите. Такова поведение може да доведе до моменталното и постоянното ви изгонване от форумите (както и уведомяването на вашия доставчик). IP адресите, от които са направени всички съобщения се записват и могат да бъдат използвани в такива случаи. Приемате, че уебмастъра, администратора и модераторите на този форум имат правото да премахват, променят или заключват всяка тема по всяко време, ако намерят за уместно. Като потребител одобрявате записването на всяка информация, която въведете, във база данни. Въпреки, че тази информация няма да бъде предоставяна на трети страни без вашето одобрение, уебмастъра, администратора и модераторите на този форум не могат да бъдат отговорни за всякакви хакерски атаки, които могат да доведат до разкриване на данните.

Тази форум система използва cookies, за да записва информация на вашия компютър. Тези cookies не съдържат никаква информация за вас; използват се само за да подобрят функционалността на форумите. Мейл адреса ви се използва само за потвърждение на детайлите по регистрацията и паролата ви (и за изпращане на нови пароли, ако случайно забравите текущата си).

Избирайки Съгласен съм... вие приемате горепосочените условия
Правила на форума!

1. Писането на кирилица е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО!

*Забранено е да замествате "ч", "ш","ъ" и "т" на мястото на "4","6","1" и "7"; също така постове, които са написани неграмотно до такава степен, че да се разбират трудно или дори невъзможно, подлежат на санкции.
2. Забранено е спаменето и излишните коментари!
*В темите с цел даване на мнение имате право само на едно такова.
*В темите тип игра, с цел даване на оценка или сравнение имате право само на едно мнение на всеки 24 часа.
3. Забранени са караниците, обидите и споровете!
*Забранени са всякакви спорове и обиди породени от футболни пристрастия, политическия убеждения и всякакви други. Всеки е свободен да подкрепя каквото и когото пожелае, но нека не парадира пред другите с това, тъй като не всеки споделя вашите виждания.
4. Забранена е рекламата във форума!
5. Забранен е мулти акаунтинга.
6. Забранено е пускането на два поста един след друг. Използвайте бутона Промени!
7. Забраняват се само оффтопик и само икони в постовете.
8. Всяко заглавие на тема, трябва да описва максимално ясно съдържанието й.
9. Забранява се реклама в подписите.
10. Забранено е псевдо модераторството.
11. Забранява се порнографско съдържание в подписите или аватарите!
12. Забранява се писането на всяка дума с главна буква в изречение!
13. Когато пускате тема, тя трябва да е в правилния раздел.
14. Забранява се обсъждането на всякакъв вид хакове, вируси, кракване и т.н. Подобни теми и мнения ще бъдат премахвани, а авторите ще подлежат на наказание!
15. Забранява се всякаква проява на расизъм (чрез използването на снимки, видеоклипове и всякакъв друг вид материал), етнически обиди и нападки, както и заплашителни коментари.
16. В раздел "Уроци за CS" се забраняват
мнения от типа на "Добър урок, Браво, Много добре е обяснено".
Ако нямате какво да добавите към урока, по-добре не си правете труда да пишете подобни мнения, понеже такива ще бъдат наказвани с +1 предупреждение.
17. Забранява се качването на снимки на други потребители без тяхното изрично позволение. При съмнение за неправомерно качване на снимка, собственика ѝ ще бъде потърсен и ако не е дал позволението си, виновника ще бъде наказан с +1 предупреждение. При по-сериозно нарушение може да се стигне и до бан.

Запазваме си правото да ъпдейтваме темата, по всяко време.

При неспазване на едно от тези правила, ще бъдете предупреждавани. При 3 предупреждения = БАН!